MASTERS 2008

MASTERS 2008

Od čtvrtečního rána 26. června až do neděle 29. června bude na Vysočině probíhat mezinárodní cyklistický závod MASTERS 2008. Devět kategorií mužů a šest ženských skupin čeká první start v Novém Veselí.


Na tento závod se mohou přihlásit pouze závodníci starší třiceti let, horní věková hranice není věkově omezena. První startující vyjede ve čtvrtek v devět hodin ráno z Nového Veselí, trasa je vytyčena přes Březí nad Oslavou, Bohdalov, Březí nad Oslavou, Kotlasy, znovu Březí nad Oslavou a zpět do Nového Veselí. Délka časovky jednotlivců je 19,7 kilometrů a závodníci budou startovat v minutovém intervalu. Předpokládaný dojezd posledního závodníka je v 15 hodin. Vítěz bude vyhlášen ve 20 hodin na náměstí Republiky ve Žďáru nad Sázavou.


Pátek, sobota a neděle budou patřit závodům jednotlivců. Start bude tentokrát ve Žďáru, konkrétně na ulici Studentská. 27,1 kilometrový okruh povede cyklisty přes Počítky, Sklené, Tři Studně, Vlachovice, Nové Město na Moravě a Radňovice zpět do Žďáru nad Sázavou. První závodník vyjede na trasu v 9 hodin a 30 minut. Vyhlášení vítězů je plánováno v pátek a v sobotu ve 20 hodin a v neděli ve 14 hodin na žďárském náměstí Republiky.

 

Pozor!!!!!!! Celý závod se jede za plného silničního provozu!!!!!!!