Sporten SKI Adventure 2009

Sporten SKI Adventure 2009

Máte rádi běžky a dokážete se orientovat v mapě? Jste vytrvalí a toužíte vítězit? Pak je tu závod právě pro vás.  

Netradiční skimaraton má jednoduchá pravidla.

 

-          Dvojice- závod je partnerský a je rozdělen do několika kategorií:

 MM - dvojice muž - muž

DD - dvojice žena - žena

MD - dvojice muž - žena

MMV - dvojice muž - muž (veteráni, součet stáří členů ve dvojici větší než 80 let)

DDV - dvojice žena - žena (veteráni, součet stáří členů ve dvojici větší než 80 let)

MDV -dvojice muž - žena (veteráni, součet stáří členů ve dvojici větší než 80 let)

RD - rodiče s dětmi do dvanácti let. Nemusí být dvojice, minimální sestava jeden dospělý + jedno dítě. Maximální počet dospělých – dva. Počet dětí neomezen.

-          Pevný limit – závod je časově omezen, jeho délka je pět hodin. Kolik bodů se vám za tuto dobu podaří nasbírat, záleží jen na vaší taktice a rychlosti.

 

-          Pořadí kontrol – všechna kontrolní stanoviště jsou zakreslena v mapce, kterou účastníci obdrží při startu. V jakém pořadí kontroly navštívíte, není rozhodující. Vše je pouze na uvážení závodníků.

 

-          Bodové hodnocení – na každém kontrolním stanovišti vás čeká různý počet bodů. Vaším úkolem je nasbírat jich co nejvíce.

 

Závod je určen nejen pro profesionály, ale hlavně pro amatéry. Podle pořadatelů vás čekají neopakovatelné zážitky, návštěva nevšedních zákoutí Vysočiny a také poznání vlastních schopností. Jako bonus obdržíte mapu s kompletní sítí lyžařských stop.

 

Závod se pojede v neděli 22. února a pořadatel zajistí přespolním ubytování noc před závodem. Centrum závodu bude v areálu firmy Sporten v Novém Městě na Mor., kde je zajištěno také parkování. Prozatím je přihlášeno 149 týmů z celkového počtu pěti set možných. Chcete- li se zúčastnit i vy, pak se obraťte na adresu http://www.ski-adventure.cz/2009/prihlasky/on-line-prihlaska .