Na sjezdovku už v sobotu!

Na sjezdovku už v sobotu!

Počasí se konečně umoudřilo a začalo se chovat tak, jak by se ve správné zimě chovat mělo. Rtuť teploměru klesla pod nulu a to byl ten pravý impuls k zahájení umělého zasněžování sjezdovek.

Na Harusově kopci v Novém Městě na Moravě jedou sněhová děla naplno a sjezdovka postupně přechází ze zelené barvy na bílou. „Rádi bychom spustili provoz na sjezdovce tuto sobotu,“ uvedl správce sjezdovky Karel Klapač.

Oproti loňsku čekají návštěvníky SKI SNOW PARKu Harusův kopec tři novinky. První z nich je nově zřízená lyžařská škola, která bude od letoška patřit k nabídce sjezdovky. Navíc prvních sto zájemců o deset hodin individuální výuky lyžování a snowboardingu získá bonus v podobě výrazné slevy.

Další novinkou, která mnohé, hlavně zimomřivé lyžaře potěší, je nová úprava sedaček lanovky. Sedačky jsou čerstvě opatřeny vrstvou odpuzující vodu s lepšími izolačními vlastnostmi. Tím je zajištěn větší komfort při jízdě nahoru. „Reagujeme na mnohé stížnosti lyžařů, kterým byla na lanovce dříve velká zima kvůli špatné povrchové úpravě sedaček,“ informoval Karel Klapač.

Poslední změnou je jakási nadstandardní služba pro ty, kteří si zakoupí větší počet jízd. „Pro tyto návštěvníky sjezdovky zajistíme slevovou kartu do wellness centra v nedalekém hotelu SKI. Čím více jízd, tím větší sleva lyžaře čeká,“ říká správce sjezdovky. Spolu s potěšením ze sportu mohou tedy lyžování chtiví návštěvníci obdržet minimálně třicetiprocentní slevu do bazénu nebo na jinou atrakci wellness centra.