Hurá na prázdniny!

Hurá na prázdniny!

Jarní prázdniny, které jako obvykle nemají s jarem pranic společného, jsou tady. Tedy alespoň u nás, na Vysočině.

Děti opustily vyhřáté školní lavice a před nimi je nádherný týden volna. Letos jim zima přeje a možností, jak příjemně jarní prázdniny strávit, je víc než dost. Tak například sjezdovky hlásí jak dostatek sněhu, tak i každodenní upravenost tratí.

A ani o zajímavé akce není nouze. SKI SNOW PARK Harusův kopec v Novém Městě na Moravě nabízí možnost zajímavé výhry. Zakoupíte-li si jízdenku, získáte soutěžní kupón, který po vyplnění vhodíte do schránky u pokladny. Každý pátek pak proběhne slosování a výherce získává let balónem. V Jimramově je prodloužena provozní doba vleku, denně se tu bude lyžovat až do 20 hodin. Karasín zase nabízí výhodnou slevu - dvě hodiny lyžování za 100Kč.

Vhodné podmínky jsou i pro milovníky bílé stopy. Všechny trasy jsou průběžně projížděny a udržovány.

V době jarních prázdnin vaše ratolesti jistě uvítají i návštěvu bazénu. Vodní ráj Jihlava nabízí v tomto čase provozní dobu od 10 do 20 hodin a v pátek a v sobotu o hodinu déle. Krytý plavecký bazén ve Žďáru nad Sázavou bude otevřen každý den od 13. do 21. hodiny. Občané a návštěvníci Novoměstska mohou využít nově vybudovaný bazén v areálu hotelu SKI v Novém Městě na Moravě a stejně tak lidé v Bystřici nad Pernštejnem mají k dispozici bazén ve sportovní hale.

Pokud byste ovšem uvítali malou změnu, pak neváhejte a vydejte se o pár kilometrů dál, do Rakouska. V těsné blízkosti hranic najdete Termální lázně Laa an der Thaya. Nenechte si ujít koupání ve vnitřním a venkovním bazénu, které je zvláště v tomto zimním období víc než příjemné.