Královská hostina na Sychrově? Může být vaše!

Máte chuť na vskutku královskou hostinu v reprezentativním prostředí sychrovského zámku? Není nic snazšího. Stačí si pořídit „věrnostní pas“ a s ním pak navštívit pár hradů a zámků. Když se k tomu ještě přidá kapička štěstí, máte vyhráno.

 

 

Národní památkový ústav připravil letos pro příznivce historie takzvané „věrnostní pasy“. Ty si může každý zájemce vyzvednout buď na správě NPÚ nebo v pokladně kteréhokoliv hradu či zámku. Pasy jsou na jméno a tak každý člen rodiny by si měl vyžádat svůj vlastní, zvláště pokud hrady a zámky navštěvujete poměrně často. Za každou zakoupenou vstupenku pak do pasu obdržíte razítko.

 

Nasbíráte-li čtyři razítka, máte už jednu výhru v kapse. Při návštěvě dalšího historického objektu (hradu, zámku, kláštera, skanzenu či technické památky spravované NPÚ) pak můžete svůj „věrnostní pas“ se čtyřmi razítky vyměnit za volnou vstupenku. A následně si zase můžete zažádat o nový pas.

 

Všechny odebrané „věrnostní pasy“ se čtyřmi razítky budou po ukončení akce, tedy 31. 10. 2010 zařazeny do slosování. A deset šťastných výherců bude moci pozvat svého partnera na královskou večeři na Sychrově.