Lyžařské info nejen na webu, ale i v televizi

Lyžařské info nejen na webu, ale i v televizi

Pro návštěvníky novoměstské sjezdovky na Harusově kopci je tu další dobrá zpráva. Svou oblíbenou lokalitu mohou nyní v zimní sezóně pravidelně sledovat i na ČT2.

 

„Pořad Panorama přináší ve všední den i o víkendu ráno na ČT2 záběry z nejvýznamnějších lyžařských středisek. Nové Město na Moravě, jako první na Vysočině, se mezi tato střediska zařadilo a od minulého týdne už můžeme sledovat, co se denně na zdejší sjezdovce děje,“ informuje o nové službě pro zájemce o sjezdové lyžování a nejen pro ně vedoucí novoměstského informačního centra Jaroslava Šmídková.

Obraz přenášený z kamery České televize budou doplňovat i textové informace. Kromě aktualit ze světa sportu by měli diváci na obrazovce najít i údaje o teplotě a výšce sněhu, které budou pravidelně dodávány novoměstským informačním centrem. „Diváci tu například naleznou pozvánky na sportovní závody nebo na jiné významné akce v regionu. Kromě toho tu budou i informace o upravených běžeckých tratích,“ dodává Jaroslava Šmídková. Další podrobnosti z této lokality najdou diváci i na teletextu České televize.

Pořad Panorama můžete na ČT2 sledovat v zimní sezóně pravidelně od začátku listopadu do konce března. Vysílací čas je ve všední dny od 8 hodin 30 minut do 9 hodin 10 minut a o víkendech se začíná deset minut před osmou a končí v půl deváté ráno.

Na Novoměstsku je kromě SKI areálu na Harusově kopci u Nového Města na Moravě lyžařům k dispozici ještě další profesionální sjezdovka a to v Novém Jimramově. Na tato dvě místa navazují další sjezdovky nacházející se za hranicemi mikroregionu. Najdete je ve Svratce, Dalečíně a Karasíně. „Na Novoměstsku ještě fungují i víkendové poloamatérské sjezdovky. V Roženeckých Pasekách, v Daňkovicích, Sedlišti a ve Věcově,“ doplňuje výčet vedoucí infocentra.

Více na http://lyzovani.nmnm.cz/ .