V areálu bystřického koupaliště přibudou další prvky pro zpestření volného času

V areálu bystřického koupaliště přibudou další prvky pro zpestření volného času

Bystřický vodní ráj i letos zve milovníky plavání, čachtání, opalování se a lenošení na návštěvu. Tentokrát se tu mohou návštěvníci setkat i se dvěma novinkami.

„V letošním roce jsme se rozhodli pro zakoupení nového stolu pro stolní tenis. Nejde o zabudovaný stůl, ale plastový, který odolává povětrnostním podmínkám i dešti. Bude přes léto venku a v zimě jej budeme používat ve sportovní hale,“ představil první z novinek místostarosta Bystřice nad Pernštejnem Josef Vojta.

Ke stolu na stolní tenis přibude navíc něco pro nejmenší návštěvníky. Snad každý z nich uvítá trampolínu, na které se bude moci dosyta vydovádět. „Když se děti vyčvachtají ve vodě, budou si moci zaskákat a zahrát ping pong. Jsou to sice drobnosti, ale jsou to novinky,“ říká Josef Vojta.

Návštěvnost areálu bystřického koupaliště je přímo závislá na počasí. Radnice věří, že letošní sezóna bude o něco lepší než ta předchozí. Koupaliště je otevřené denně od 8 do 20 hodin. K dispozici je plavecký bazén (25 x 16 m), rekreační bazén (12,5 x 12,5 m) a pro nejmenší návštěvníky dětský bazén (12,5 x 10,5 m) s vodním hříbkem a skluzavkou.