Představitelé novoměstské radnice ocenili nejlepší sportovce

Představitelé novoměstské radnice ocenili nejlepší sportovce

Běžec Lukáš Kourek, diskařka Jitka Kubelová, atletka Helena Tlustá, zástupci fotbalového oddílu SFK Vrchovina a dva nejúspěšnější trenéři roku 2010 Petr Hubáček ml. a Richard Zeman – ti všichni obdrželi ve středu ocenění z rukou starosty Nového Města na Moravě.  

Všichni jmenovaní patří nejen mezi nejlepší sportovce Nového Města na Moravě, ale i k sportovní elitě celého žďárského okresu. „To, jak dokážete být úspěšní ve sportu, dokazuje, že si umíte uvědomit, co je opravdu důležité a co musí ustoupit do pozadí. Přeji vám, aby se vám to dařilo pokud možno čím dál víc. Abyste se postupně stali nejenom nejlepšími sportovci okresu, ale i nejlepšími sportovci celého kraje a nejlepšími sportovci celé České republiky,“ vyslovil přání všech přítomných starosta Nového Města na Moravě Michal Šmarda.

 

Po slavnostním předání dárků (a v případě dívek také květin) připojili všichni ocenění sportovci a trenéři svůj podpis do Pamětní knihy Nového Města na Moravě. A pak už byl na řadě přípitek, ke kterému se přidali oba místostarostové -  Stanislav Marek i Pavel Štorek - a ostatní přítomní.

 

Nové Město tentokrát vybralo pouze ty nejlepší z nejlepších, ať už šlo o jednotlivce nebo kolektivy. Jak řekl Michal Šmarda, „kdyby měli být oceněni všichni ti, kteří pro novoměstský sport něco znamenají, pak by tu mohlo stát padesát nebo sto dalších lidí.“